• Rolhek afbeelding

Rolhekken

Rolhekken voor goede ventilatie

Misschien denkt u aan het laten maken van een garagedeur, aan openslaande garagedeuren of garagedeuren op maat gemaakt. Er is veel mogelijk. Een rolhek is misschien niet het eerste waar u aan denkt, maar is ideaal om uw garage mee te beschermen en voorzien van goede ventilatie.

Wie denkt aan een rolhek, denkt waarschijnlijk aan etalages. Dit is geen verkeerde gedachte. Rolhekken zijn alleen te gebruiken voor meer doeleinden, dan uitsluitend voor een etalage. Denk aan bijvoorbeeld entree’s, carports, passages of (parkeer)garages.

Voor (parkeer)garages is een goede ventilatie erg belangrijk. Rolhekken zijn daarvoor bij uitstek geschikt.

Rolhekken in staal of aluminium

Ze zijn te verkrijgen in een stalen en een aluminium uitvoering. De aluminium variant wordt veel gebruikt voor corrosiegevoelige locaties. Het is gemakkelijk schoon te maken en onderhoudsvrij. Dit type hek ziet er ook nog eens mooier uit dan de stalen variant. Het oog wil ook wat natuurlijk.

Een stalen rolhek is natuurlijk ook het overwegen waard. Deze zijn standaard verzinkt. Het is mogelijk om zo’n verzinkt stalen rolhek in een RAL kleur naar keuze te bestellen. Dit neemt wellicht de twijfel bij u weg dat een rolhek een saaie uitstraling heeft. Niks is minder waar.

Prijzen rolhekken

Onze hekken zijn in vele varianten verkrijgbaar. Rimont levert rolhekken van hoge kwaliteit voor een gunstige prijs. De daadwerkelijke prijs van uw rolhek is echter afhankelijk van verschillende factoren. Bijvoorbeeld het type, de grootte van het hek, eventuele opties en het systeem bepalen onder meer de prijs van uw hek.

Door onze jarenlange ervaring hebben wij de deskundigheid in huis om u goed te kunnen adviseren bij de aanschaf en plaatsing van uw hek. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste toegangsoplossing voor uw specifieke situatie. Wanneer u voor ons kiest, dan kiest u voor service, kwaliteit, duurzaamheid en een betaalbare prijs.

Voor meer informatie of vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of bellen met 06 53 29 34 71.

Contact gegevens